Lag ditt eget pålegg

I dag hadde vi hjemmelagd nøttesmør med paprika på glutenfritt brød til lunsj.  Enkelt å lage, og enkelt å ta med på glass. Egner seg ypperlig på en sandwitch med alfalfa spirer, tomat, timian og kanskje ruccola på toppen.

Det du trenger for denne varianten er:

1 rød paprika

100 g valnøtter

1 dl extra virgin oliven olje eller rapsolje

1 ss ferskpresset sitronsaft

Smak til med havsalt

Miks alle ingredienser til en jevn smørkonsistens i en blender.

Kan med fordel tilsette litt chilli eller cayennepepper for en litt sterkere smak. Hvis du syns valnøtter blir litt bittert kan du bytte ut halvparten av valnøttene med cashew nøtter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s