Marie`s julegavetips

Hvert år skriver jeg ønskeliste til jul. Om ikke lenger til julenissen, så i alle fall til familie og venner. Da er man sikret å få gaver som garantert faller i smak og som man vet at man vil få glede av.

I år ville jeg blitt veldig glad om jeg fant disse utvalgte luksuriøse og økologiske gavene under juletreet mitt.

Neom Luxury Candle Collection i duften Pampering Trio (495 kroner). Denne velduftende trioen kommer i et nydelig hvitt etui i dyrevennlig falskt lær. Hvert av lysene brenner i imponerende 20 timer. Velg mellom de tre ulike duftene etter hvordan du føler deg og hvilken stemning du vil komme i. Med denne trioen har du et duftlys som passer til de aller fleste anledninger.

Honorès Des Près Vamp (655 kroner). Med denne økologiske parfymen føler du deg selvsikker og forførende. Den er en moderne tolkning av tuberose og hvit rom, og i de edle dråpene er det også tre hemmelige ingredienser. Denne New York inspirerte duften er en komplimentmagnet!

Holistic Silk Magnetic Slippers (770 kroner). Drømmejulen må være å kunne kose seg inne med disse vakre magnettøflene på føttene. Ikke bare er de fantastisk lekre, men de har også helsebringende effekt. Magnetsålene setter i gang blodsirkulasjonen og kan lindre smerte, i tillegg gir den knudrete overflaten på sålen en deilig fotsonemassasje.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s