Uvanlig sunn vegetarmat til begjær!

Denne lille Parisianske økologiske vegetar restauranten Voy Alimento, har kun 4 bord  og ser ganske laidback ut når man kommer inn i lokalet, men hvilken mat de kunne stille opp med! Alt er vegansk, og de frisker opp rettene med bruk av  superfood, så man føler seg ekstra sunn! Restauranten anbefales  den kjente franske kokken Alain Ducasse, så her er det mat både for veganer og gourmet smaksløker! 

Jeg og Camilla startet måltidet med hver vår suppe, jeg valgte detox suppe med katteklo og Camilla koste seg med en grønn energigivende spirulina suppe. Nyydelig! 

Middagen var sammensatt av en litt forskjellige småretter, nesten som vegetar-tapas 🙂 

Til dessert fikk jeg nydelig kirsebær gele med kakaosmør, og små stykker med rå sjokolade smaksatt med forskjellige smaker som lucuma og chili. Yum!

Det er mulig å kjøpe suppene, acerola, alger, kjeks og grønnsaker og mye annet der,  alt økologisk selvfølgelig! Skal love deg vi fikk handlet litt av godsakene som ble med oss hjem i kofferten til Norge. Hvis du ikke skal en tur til Paris er det sikkert mulig å bestille noe fra nettbutikken deres!

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s