Torill`s 3 på topp julegavetips

Å velge ut tre julegavetips fra alle våre herlige produkter er ingen enkel oppgave når man har så mange favoritter. Men nå har jeg klart å velge ut noen av de som står øverst på lista. Jeg vet at det allerede er noen som får disse herlighetene under treet i år:).

Ett av mine absolutt heteste tips er oppstrammende bodylotion (360 kr) og tilhørende serum (440kr) fra den prisbelønnede franske og avant-garde serien vår – Absolution. Emballasjen er utnevnt som Wallpaper sin favoritt med tiltalende forpakninger for både kvinner og menn.  Beholderene er veldig funksjonelle, og beskytter produktene mot lys, oksygen og bakterier fra møkkete hender som gjør at de holder seg bedre. Det økologiske innholdet gjør underverker for slapp og livløs hud fra topp til tå. Spesielt er serumet helt supert å bruke på byste og skuldre for å holde dette området ungt og stramt.

Neste på lista er en gavepakke med Juice Beauty sin banebrytende Stem Cellular serie. For kun 825 kr kan du nå få  den populære dag- og nattkremen samt serum og øyekrem med på kjøpet. Serien består av stamceller som navnet tilsier. Stamcellene er utvunnet fra frukt og bær og virker reparerende på sol- og aldresskadet hud og vil gi en helt unik glød. Øyekremen er noe av det aller beste vi har borti, og serumet er lett og fullspekket med aktive stamceller. Passer ypperlig som gave til en som allrede er fan av serien eller til en som ikke har prøvd den enda.

Sist, men ikke minst vil jeg anbefale den lekre yogamatten (1540) fra Holistic Silk, og gjerne i kombinasjon med et yogakurs for de uinnvidde. Denne matta er super luksuriøs, og har en lett duft av lavendel som virker avspennende og beroligende. Bruk den til rolig yoga og meditasjon, og opplev effekten  på kropp og sinn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s