Reddende fuktdråper

Med den tørre vinterluften ute og fyring inne kan ansiktshuden din fort føles tørr, stram og livløs. Redning er en god økologisk fuktspray! Vi har ulike typer for alle behov og hudtilstander.

Rudolph Acai Skin Tonic (350,-) er et mildt og skånsomt ansiktsvann som virker oppfriskende og beskyttende. Med acai som hovedingrediens, som er et bær proppfullt av antioksidanter, etterlater den huden din forfrisket og myk. Produktene fra Rudolph Care er i tillegg til å være økologisk sertifisert også svanemerket, og passer derfor også til den mest sensitive hud.

Juice Beauty Hydrating Mist (225,-)  er en balanserende og fuktighetsgivende  ansiktspray. En harmonisk blanding av økologiske hvite og grønne druejuicer, lindrende aloe vera og druekjerneolje gir vitaminer, fuktighet og balanse til huden.

The Organic Pharmacy Rose Facial Spritz (310,-) er et rent Persisk rosevann som gir fuktighet, glød og en deilig oppfrisker når som helst under dagen.

Et godt tips er å ha en god fuktspray på jobben slik at man kan vedlikeholde fuktnivået i huden jevnlig. Spray huden etter rens eller for en deilig oppfriskende følelse over makeup når du føler for det. Det er garantert en deilig parabenfri dusj!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s