Slik unngår du sorte porer

De lite sjarmerende sorte prikkene er ikke så vanskelig å bli kvitt som en kanskje skulle tro. Sorte prikker i huden kommer av at fett kommer i kontakt med oksygen, og oksiderer. Derfor vil en god peeling og en dyptrensende maske gjøre susen. Denne oppskriften har jeg selv veldig god erfaring med. Den virker mot de sorte prikkene, og gir kjempe fin glød dagen etterpå! Helt sant!

Oppskriften er: 

Juice Beauty Green Apple Peel Full Strength. La sitte på i 15 minutter og skyll av. Her er det effektive fruktsyrer som peeler. Huden vil bli rød etter bruk, dette er et tegn på at den fungerer! Nå er huden peelet og da er det perfekt å ta på en maske som virker i dybden. En som trekker til seg overflødig talg som skaper sorte 

prikker, men som også gir fukt og roer huden. Og vinneren heter Le Soin Purifiant, en herlig hvit leirmaske fra Absolution. Dette er en frisk velgjørende maske som også virker sammentrekkende på porene.  Legg på ett raust lag og la sitte på i 15 minutter til, skyll så av.

Green Apple Peel + Le Soin Purifiant = Glød, mindre porer og ren klar hud! 

5 kommentarer

  1. Hvor mye koster disse produktene?
    Jeg bor ikke på Gimle, men utenfor Ålesund. Vet du om noen butikker som selger disse produktene?

  2. Hei hei, du kan bestille de fleste produktene vi har i nettbutikken vår på parfymeri.no. Den masken som vi skriver om er ny så den ligger ikke inne i nettbutikken enda, men du kan ringe å bestille på tlf 92899088. Peelingen koster 455,- og masken koster 300,-. Godt nyttår!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s