En søt overgang til det nye året

Hvis du ikke er helt klar for å gi slipp på kosen fra jula enda kan en søt, men sunn banansplitt gi deg en myk landing inn i det nye året. Enklere kan det ikke bli å mikse sammen en førtseklasses dessert som kan nytes med letthet.

Pass på å alltid ha noen bananer i fryseren så har du noe for hånden når søtbehovet melder seg. Lag gjerne en enkel sjokoladesaus til, eller strø over finhakkede mandler og mørk sjokolade.

Oppskrift:

Banan-mousse:
2 bananer
1 ts extra virgin kokosolje
1 ts agave nektar

Legg bananer i fryseren (1 per persjon), og ta ut ved anledning. Skrell og putt de frosne bananene i en blender sammen med kokosolje og agave. Miks sammen til blandingen er luftig. Server med sjokoladesaus, valnøtter og / eller noen bær på toppen.

Sjokoladesaus:
3-4 ss kakaopulver
1 ss ekstra virgin kokosolje
1,5 dl vann
1 dl dadler

Miks i blender til en jevn saus, og hell over banan mousse.

One comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s