Parfymen som gjør deg oppkvikket og tiltrekkende

Det er kanskje ingen hemmelighet at eteriske oljer har effekt på oss mennesker, både fysisk og psykisk. Derfor kan det være lurt å ha ett bevisst valg om hva du parfymerer deg med, og hva denne parfymen gjør for deg. Det kan for eksempel være litt uheldig å ta på seg en avslappende parfyme, om du har en lang dag foran deg.

Organic Glam har en herlig eksotisk parfyme som dufter jasmine. Duften sitter godt på, og jeg synes den bare lukter bedre og bedre utover dagen. Jasmin blomsten er faktisk blitt litt forsket på, og den er vist å ha en oppkvikkende og stimulerenede effekt. Ett forsøk viste at de som ble utsatt for jasmine følte seg mer våkne og hadde bedre blodsirkulasjon enn kontrollgruppen. Noen mener også at den skal beskytte mot kreft, men dette er ikke bevist. Urten virker også styrkende på livmoren, og kan virke lindrenede på menstruasjonskramper.

Jasmin er sett på som en sensuell olje som virker som ett afrodisiakum for både menn og kvinner. Så det kan kanskje være lurt å bruke litt ekstra av den om du ønsker litt mer spenning i hverdagen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s