Girly tranebær dressing

Denne dressingen laget jeg i går. Den smakte så nydelig at den fortjener å få komme på bloggen vår. Siden fargen er så fin (elsker rosa), så passer denne dressingen perfekt til du får venninnene på besøk. Og så er den super enkel å lage! Dressingen kan fint brukes som saus til middagen og i  stedet for tyttebær.

Tranebær er rike på antioksidanter. På grunn av deres syrlighet  kan de beskytte mot bakterier i urinveiene og urinveisinfeskjoner, og de virker også stimulerende på fordøyelsen. I Ayurveda sies det at for å få balanse i måltidet skal man alltid tilsette noe salt, søtt, bitter og surt til maten. Ofte så glemmer vi det bitre og sure, det blir for mye søtt og salt. Tranebærenes syrlighet gir en fin balanse til måltidet.

Dette trenger du:

1,5-2 dl ferske tranebær (fåes på MENY)

1/2 liten pakke med pinjekjerner

3 ferske dadler

1 ts agave

Blend alt sammen i blender.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s