Spicy raw food dip til helgekosen

Bilde

Forrige fredag laget jeg en fristende thai-dip, som de som var innom butikken fikk smake på sammen med stangselleri. Den er lett å like, og god for blodsukkeret.Den mikses kjapt sammen i en blender og  er klar til å spises med en gang. Oppskriften kommer fra RAW FOOD boken til Vibeke Amdisen som vi selger her i butikken.

THAI DIP

1,8 dl mandelsmør (d.v.s ett glass mandelsmør)

3 ss tamari

4 kaffir lime blader

1 dl olivenolje

0,5 -1 ts rød karripasta

4 ss friskpresset sitronsaft

1-1,5 dl vann

Bilde

 

One comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s