Fra tørr til «amazing» hud i vinter

Tørr vinterhud er et veldig aktuelt tema for mange av kundene våre på denne årstiden, meg inkludert. Mange opplever at huden blir stram og irritert, og mange får tørre røde flekker i kinnene sine. Grunnen til dette er at huden ikke klarer å holde på fuktigheten når lufta blir så tørr. Uten en god beskyttende barriere  vil fuktigheten som er i huden naturlig trekkes ut i lufta for å utjevne forskjellene. På fagspråket heter dette osmose, og for oss betyr det krise for huden.

Hva kan vi så gjøre? Det aller viktigste er å skape en god barriere som vil hindre lufta fra å «stjele» fukten vår. Vi bør også passe på å dytte huden full med ekstra fukt for å ertsatte tapet. Jeg har kommet frem til den perfekte løsningen for meg denne vinteren og deler den med dere her:

Jeg anbefaler Amazing Space sin Formula E healing face balm  på dagen. Dette er en aktiv vitaminrik ansiktsbalsam som i tilleggg til å beskytte huden mot vær, vind og kulde virker utglattende på hudens overflate. Den anbefales til tørr og moden hud og til alle hudtyper i barske klimaforhold. Konsistensen er som fløyel og det er en nytelse å ta den på.

En annen uunnværlig hjelper er den supernærende ansiktsoljen Oil Infusion med Inca Omega olje fra Amazonas regnskoger. Den virker beskyttende både innenfra og utenfra med et høyt innhold av omega 3, -6 og -9. Bruk noen dråper på nyrenset hud om natten, og under Formula E kremen på dagtid for maksimal beskyttelse. For å nære huden innenfra tar du 1 ts daglig med ett glass vann eller juice. Anbefales!

Sist men ikke minst vil jeg anbefale Cream & Honey firming facial mask vinteren igjennom, og spesielt hvis du har en sart og tørr hud i utganspunktet. Masken brukes noen ganger i uken eller fler hvis du ønsker. Den motvirker dehydrering, irritasjon og rødme, samt har en anti-age effekt. Huden etterlates bløt som silke og gir en velpleiet og frisk overflate.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s