Food For Thought, min nye favoritt kokebok!

Boken Food For Thought av Urika Holm, vil du veldig snart finne i butikken vår! Verdens søteste kunde tipset oss om denne boken, som har opphav fra spisested kjeden Blueberry Lifestyle i Sverige. Når jeg oppdager slike steder så synes jeg Oslo er verdens kjedeligste matby. Jeg savner at noen disker opp med sunn fristende og lekker mat for folk i farta.

Boken er en livstils bok som er delt i to; første halvdel gir en fin innføring i mat og livsfilosofien til forfatteren Ulrika. Hun deler generøst av egne erfaringer og tanker. Samtidig har boken en nyttig kunnskapsdel som gir deg oversikt over ulike kostillskudd og supermat.

Boken har 150 fantastiske oppskrifter som i all hovedsak er vegetariske, og du finner også mange nye raw food oppskrifter. Jeg lover at når du ser bildene og leser oppskriftene tenker du ikke på biffen du går glipp av… Boken er  full av inspirasjon og glede og jeg hadde virkelig vanskelig for å legge den fra meg i helgen. Oppskriftene er i all hovedsak uten gluten, sukker og melk. Noen slike kokebøker kan bli kjedelige og litt strenge på hva som er lov å spise. (Man føler seg som en kriminell om man har lyst til å nyte en grov brødskive.) Denne boken går ikke i den fella, her er det bare masse matglede!

Inspirert som jeg var lørdagkveld, slang jeg sammen verdens beste pizza fra boken, ja du leste riktig! Det fine var at den ikke etterlot meg tung og uvell i kroppen. Jeg hadde ikke alle ingrediensene i hus, men det ble fantastisk godt allikevel. Toppingen var en saus laget med hvitvinseddik og mango. Deigen skulle ikke heve og hadde bla. chiafrø i seg.

Vi skal blogge masse om flere oppskrifter når vi får boken i hus. Jeg tipper det blir noen sunne godterier på Happy Green Friday også. Følg med!

11 kommentarer

  1. Fresht! Denne må helt klart testes ut 😉 Og helt enig i at Oslo er en litt kjedelig by på det området, du får ikke akkurat gode alternativer trødd opp i ansiktet der nei. Dette var blogg for meg 🙂

  2. Så hyggelig at du fant bloggen vår! Gled deg til boken, håper den er i butikken innen en uke..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s