Inspirerende matkurs

Den 10. mars arrangerer Camilla Jensen, forfatteren av «Frokost» boken kurs hvor hun lærer bort hvordan du kan lære magisk sunn og god mat! Jeg vet av mange av kundene våre ønsker seg ett matkurs, og dette kurset tror jeg absolutt er noe for dere. Gjennomgangstema for dagen er bærekraftig matglede, og på menyen står fantastisk velsmakende, velgjørende, vill, vakker, vidunderlig og veldig enkel mat for alle kroppens sanser, skriver Camilla Jensen på nettsiden sin.

Bildet har vi lånt fra bloggen hennes, og er sikkert tatt av Camilla. Hun er kjempe god til å ta vakre bilder.

Les om hva vi synes om boken FROKOST her.

Camilla skriver videre på bloggen sin at «Sammen med en håndfull skjønne mennesker (slik blir det hver gang), skal vi boltre oss i frodige, fristende og friske, økologiske råvarer  – fortrinnsvis uten gluten, meieriprodukter, hvitt sukker, gjær og tilsetningsstoffer. Vi skal snakke om hvorfor vi velger nettopp disse ingrediensene og hvordan de gjør oss godt.

Og når så er gjort, tenner vi i peisen, skjenker vin i glassene, setter de kosteligste retter på bordet og inviterer deres nærmeste til en smake-fest de sent vi glemme

Kurset starter kl 11.00, vi setter oss til bords med gjestene våre kl 18.00 og blir sittende så lenge det er fyr på peisen og lysene brenner.

Har du selv lyst på en slik dag, kjenner du noen som kunne ønske seg det, eller vet du om noen som trenger det?»

Send Camilla Jensen en mail eller ring 411 02 995 for påmelding og info!

Kurset koster 1750,- og inkluderer alle råvarer og festmiddag til deg og en gjest. Påmelding innen 24. februar. Obs! Det er begrenset med plasser på dette kurset.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s