Smart løsning for alle småbarnsforeldre

De fleste har sikkert fått med seg at vi tilbyr baby utstyr uten BPA. Vi har det vi synes er de beste mateskjeene, tåteflasker, smukker og praktisk utstyr for babyen i fin og giftfri design. Nå har vi fått inn et helt genialt sett av boller og skjeer, som sikkert vil være praktisk for alle småbarnsforeldre. Brother Max skål leveres med 2 varmesensor skjeer, tett lokk, ergonomisk grep og sugekopp på bunnen.

Sugekoppen gjør at begeret holder seg på bordet, og ikke på gulvet, som fort kan skje om barnet skubber borti tallerkenen.  Hvis du sitter med den i hånden har bollen ett fantastisk grep som føles helt naturlig, både for høyre og venstrehendte. Lokket skjuler 2 varmesensor skjeer, så de alltid kan være med på turen. Skjeene endrer farge hvis maten er for varm. Det følger en ekstra innsats for å dele bollen inn i to, ønsker en bare et stort rom fjernes denne delen.

Alle Brother Max produkter er uten  (BPA) bisphenol-a, parabener, parfyme eller andre skadelige stoffer. Prisen er på hyggelige 90 kroner.

Her er en liten filmsnutt om produktet.

2 kommentarer

  1. Hei Jeg klarte ikke finne dette produktet på nettsiden
    deres.. Ligger det ute der? Kan du evt sende meg en link?

  2. Hei, vi har desverre ikke Brother Max produkter på nettsiden vår. Vi har produktet i butikk, så ring eller Mail oss så sender vi gjerne:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s