Vil du få en ny favorittkrem?

Green Apple Age Defy Moisturizer (455,-) fra Juice Beauty er etter min mening en fantastisk fuktighetskrem, faktisk min favoritt for tiden. Tidligere het den Green Apple Antioxidant Moisturizer, så om du har en slik stående i skapet er dette altså den samme.

Ansiktskremen reduserer skader i hudcellene forårsaket av frie radikaler, og øker spenst og fuktighet. Med fettløselig vitamin C og peptider vil den glatte ut fine linjer og rynker, samtidig som fruktsyrer fra økologisk eple, sitron og druejuice vil jevne ut hudtonen og virke effektivt på porer og urenheter. Den passer alle hudtyper, bortsett fra den mest sensitive.

For ekstra anti-aging effekt anbefaler jeg å bruke tilhørende Green Apple Age Defy Serum (525,-) under ansiktskremen morgen og kveld.

4 kommentarer

  1. Lurer på det samme som Maria, itillegg om dere får den inn i nettbutikken? Samme med sminken fra Juice Beauty, kommer den inn i nettbutikken?

  2. Hei Lise, vi håper å få oppdatert Juice Beauty i nett butikken vår med alle makeup produktene i neste uke. Vi legger ut en oppdatering på facebook når det er klart. Beklager ventetiden.

  3. Vi har alle parfymene deres. Vamp koster 655 kroner. Skal vi sende deg noe er det bare å ringe eller sende oss en mail.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s