Sol, sol, kom igjen, solen er min bestevenn….?

Eller er den egentlig det? Den evige diskusjonene om D-vitamin kontra bruk av solkrem er like aktuell i år som i fjor.

Det er herlig når solen endelig kryper frem og begynner å varme oss forfrosne og ganske så bleke nordboere. Etter en vinter uten sol, så er det kanskje ikke så rart at vi ikke akkurat er solbrune. Men det vil vi bli, med liv og med lyst! Men ikke ta helt av, husk beskyttelse, spesiellt i ansiktet da dere!

Nyt solstrålene,  og den D-vitaminen som solen gir deg. Etter vinteren så har de fleste veldig lave nivåer av D-vitamin, og det er viktig å få fylt på disse så fort som mulig når solen kommer. Vi har faktisk hatt flere kunder som sier de har fått målt lave nivåer av D-vitaminer rett etter sommeren, da blir det en lang vinter og nedsatt immunforsvar for kroppen vår!

10-15 minutter sol i ansiktet og på hendene er nok. Skal du være lenger i solen er det lurt å beskytte seg. Beskytte seg mot pigmentforandrigner, hudkreft og for tidlig aldring av huden. Om du blir solbrent vil du bare gjøre vondt verre, spesiellt nå på våren som huden vår ikke er vandt med sol.

Derfor er det lurt å bruke solkrem fremover.Vi har mange gode solkremer i butikken. En fin nyhet for våren er Solkremen fra Amazing Space. Den kommer i stor forpakning, er lett å smøre ut, og passer til både kropp og ansikt, store og små. En fin solkrem for hele familien med andre ord!

Juice Beauty har også mange fine solkremer som egner seg fint for ansiktet, noen med litt farge for å gi glød og glans til ansiktet. The Organic Pharmacy sine solkremer er kjente for sine mange antioksidanter som gir ekstra pleie til huden. I tillegg inneholder de gjennomsiktig sinkoksid, som ikke gjør huden hvit ved bruk. Erbaviva har også en egen barnesolkrem, som nå kommer i SPF 30. Den lukter behagelig og rent, og passer godt på en sart barnehud.

Så joda, solen er min bestevenn, men kun noen minutter om dagen uten beskyttelse!

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s