Slik får du forbedret hud i vår

Påsken er rett rundt hjørnet og før vi vet ordet av det banker den første sommermåneden på døren. Da skal huden stråle og kroppen være i form. Heldigvis trenger ikke endringene være så drastiske som man skulle tro. Les her om hvordan du kan gi kroppen din en vårdetox.

Absolution Skincare er en prisbelønnet fransk hudpleieserie. De har utviklet en smalere produktlinje for å holde det enkelt, som lett kan skreddersyes og tilpasse hudens ulike behov.

I ferier og weekender er det også like viktig med gode hudpleierutiner som i hverdagen. Med den praktiske alt-i-ett rensen L`Eau Soir et Main fra Absolution med øyesminkefjerner og ansiktsvann er du sikret å få rengjort ansiktet samtidig som den får plass i reisevesken og heller ikke er laget i knusbart materiale. Passer alle hudtyper.

Fuktmasken Le Soin Repulpant fra Absolution er en super ansiktsmaske som både gir fukt, glatter ut og forbedrer spensten i huden. Brukes 1-2 ganger hver uke.

Øyekremen Le Soin Regard fra Absolution er lett i konsistensen med utglattende og oppstrammende egenskaper. Den har et lite dryss av lysreflekterende partikler i seg som gir huden rundt øynene en forsiktig glød som gir deg et friskt og våkent blikk. Brukes morgen og kveld.

La Solution + Fermeté fra Absolution er et oppstrammende kroppsserum som booster, toner og styrker huden over hele kroppen. Den er perfekt for å motvirke slapp hud og cellulitter. Sammen med kroppskremen Le Soin du Corps får huden både effektiv anti-aldring og massevis av fukt. Perfekt før den kommende bikinisesongen!

Med disse effektive produktene på laget gir du huden og kroppen din det aller beste utgangspunktet for å kunne skinne i kapp med solen. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s