Bestill time til ekslusiv hudpleiebehandling fra The Organic Pharmacy

Etter en tørr og kald vinter trenger huden masse fukt, pleie og beskyttelse for å kunne fungere optimalt til sommeren. Prøv en ansiktsbehandling hvor huden din blir behandlet med Vitamin C & Papaya masken. Den er kun tilgjengelig for salongbehandlinger. Den fjerner meget effektivt tørr, livløs ogmisfarget hud, slik at friske hudceller bedre kan ta til seg den behandlingen du trenger.

Behandlingen gir huden naturlig, frisk utstråling med svært effektive virkestoffer som jobber med aldring, fukt og glød.

The Organic Pharmacy sin signaturbehandling har fått kultstatus i England – mange mener det er den ultimate ansiktsbehandling.

Bestill time nå! Tirsdag 10. april – fredag 13. april.

Behandlingen koster vanligvis 750 kroner, men ved kjøp av tre produkter fra The Organic Pharmacy koster hudpleiebehandlingen ingenting.

Ring oss og reserver time på tlf: 92899088

Hver behandling dyprenser, eksfolierer, fukter og strammer opp. Hudpleieren tilpasser masker etter din huds behov; slik at huden din blir silkemyk og glødende etter behandling.

The Organic Pharmacy er utviklet av Margo Marrone, farmasøyt og homeopat. Serien er unikt satt sammen av produkter som er aldersbekjempende og problemløsere.

Beskytt huden i sommer med antioksidanter og solkrem. Vi anbefaler at du er i solen 10-15 minutter uten solbeskyttelse, slik at du sikrer opptak av Vitamin D. Bruk en stor hatt, solbriller og påfør ønsket solfaktor etter hudtype og hvor lenge du skal være i solen. Slik unngår du å bli brent og samtidig fremskynder du ikke for tidlig aldring av huden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s