Frokostsuppe med blåbær

 

En c-vitamin bombe av en suppe som kan serveres både kald og varm. Full av antioksidanter blir suppen konservert i kjøleskapet i flere dager, og når du spiser den bidrar antioksidantene til å «konservere» kroppen også. Passer fint som et raskt mellommåltid, eller som frokost med litt musli eller hakkede nøtter på toppen.

Du trenger:

1 L vann

1/2 L fryste blåbær eller solbær

1 dl eplejuice (press gjerne selv)

2-4 ss honning eller agavesirup

5 ss potetmel

Topp med: Kokosflak, ristet bokhvete, mynteblader, hele bær og nøtter

Slik gjør du det: Kok vann, juice og bær i 15 minutter. Rør ut potetmel med vann og tilsett under visping til suppen har tyknet. Rør suppen til den er jevn. Bland i honning eller agave når suppen har kjølt seg litt ned. Hell i skåler, strø over topping og server.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s