Den perfekte rensemoussen

De som har kombinert hud liker gjerne følelsen av å kjenne seg «ren» og nesten litt tørr i huden. Ironisk nok stikk i strid med hva de som har tørr hud liker. En skal imidlertidig være litt forsiktig med å tørke ut huden for mye, for da vil den prøve å kompensere med å overprodusere talg, slik at vi fort får kviser.

Siden jeg selv har kombinert hud så er jeg hele tiden på utkikk etter renseprodukter som gir deg den rene, nyrensede følelsen uten at det er for hardt eller uttørkende på huden. Og nå har vi fått inn nettopp det!

Nemlig en rensemousse fra Patyka som renser effektivt og mildt, men som ikke tørker ut! Det er jo ekstra hyggelig at det også er et av få renseprodukter som har spesialisert seg på å virke mot aldring i huden.  Den inneholder ekstrakt fra bringebær som gir en beskyttende effekt, samtidig som milde fruktsyrer fra sukker gir en fin overflate med masse glød! Denne passer godt til alle kombinerte, men også til de med normal hud som foretrekker vannbaserte rensemidler foran rensemelker og renseoljer.

Og så lukter den mildt, rent og behagelig. Den er ganske ny, så vi har ikke fått lagt den ut på nettsiden ennå, men tror ikke det så lang tide før den er å kjøpt der og. I mellomtiden kan du komme innom butkken, eller ringe oss så skal vi få sendt den til deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s