Kjær Weis – ny økologisk make-up med refil system

Dette er en nyhet du ikke vil gå glipp av. For oss var det kjærlighet ved første blikk. KJÆR WEIS er en nyskapende og fremtidsrettet make-up serie utviklet av en dansk make-up artist bosatt i New York. Hun har hatt sunnhet, skjønnhet og design i fokus, noe som har resultert i fantastiske produkter til en moderne kvinne. Produktene består utelukkende av økologiske ingredienser uten å gå på kompromiss med luksus eller design. Vi fant øyeblikkelig våre nye favoritter av krem rouge, lip gloss og øyenskygger.

Krem rouge gjør huden glødende, lyser opp øynene og gir en ungdommelig look. Lip tint gir fuktighet med et hint av farge, som gjør at du vil se naturlig, uanstrengt og fresh ut. Enten du vil ha en subtil eller dramatisk look vil disse øyenskygge-nyansene alltid fremheve og flatere din naturlige skjønnhet.

Nå er KJÆR WEIS endelig her og vi kan ikke vente med å dele vår entusiasme med dere. Du kan også bestille alt i vår nettbutikk.

2 kommentarer

  1. […] Legger du den samme makeupen om og om igjen? Eller vet du ikke helt hva du kler, og er redd for at det skal bli for mye? Det tar ikke lang tid å legge naturlig flott makeup som fremhever dine beste trekk! De fleste av oss har maks ti minutter om morgningen på makeup, og det gjelder å ha riktige produkter og bra makeup produkter. Vi har lekt oss og laget en liten video til deg om hvor raskt du kan få en lett frisk sommermakeup. Les mer om Kjær Weis her. […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s