Cooling Gel reparerer huden

Cooling Cucumber Hydrating Gel fra Amazing Space (325,-)er en frisk og nedkjølende opplevelse for ansiktet. Det er den perfekte tonicen hvis du føler deg trøtt og tett i pollensesongen, eller vil kjøle ned en opphetet hud etter en dag i solen. Agurk, mynte og aloe vera booster huden med massevis av fukt og vil reparere skadet og solbelastet hud. Den kan brukes som en maske ved behov, eller som en daglig behandling for huden.

Aloe Vera er kjent for å gi myk ungdommelig hud og forebygge rynker gjennom sin evne til å trekke dypt ned i de lavere hudlagene der gelen stimulerer fibroblaster som er cellene som produserer kollagen og elastin i huden. Det er også vist at jevnlig bruk av aloe vera reduserer dannelsen av leverflekker med aldring, og mulig bli kvitt dem helt. Blandet med agurk og mynte blir effekten enda sterkere og ekstra kjølende. Et must-have-produkt nå i sommersesongen!

2 kommentarer

  1. Hei,Camilla og takk for i går. Var hyggelig å hilse på deg hos Trine!! Jeg har en interiørblogg, så titt gjerne innom!
    Ha en fin dag med alle guttene dine!
    Klem fra Anette♥

  2. Fin blogg Anette, takk for linken. Kos deg med dine gutter også, og fotballen…
    Klem C

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s