Alicia Silverstone sin nye linje

Juice Beauty har kommet med en ny linje produkter i samarbeid med øko-kjendis Alicia Silverstone. Det er en nett, lett og skjønn linje med rens, nærende ansiktskrem, lipgloss, highlighter og et silkemykt pudder. Serien er ren, økologisk og nydelig!

Simply Pure Chamomille Cleanser

En luksuriøs daglig rens som fjerner urenheter samtidig som sansene vekkes med duft av beroligende kamille. Økologisk aloe vera, pasjonsfrukt, og hvit te etterlater huden myk, ren og fuktet. Den passer alle hudtyper.

Simply Nourishing Moisturizer

En lett fuktighetsgivende krem med økologisk  shea-og kakaosmør som nærer og fukter huden. Kraftige antioksidanter fra drue og pasjonsfrukt i kombinasjon med agurk vil fornye huden og etterlate en silkeaktig overflate.
Daglig hudpleie som passer til alle hudtyper.

Purely Kissable Lip Color

For kyssbare lepper  med en herlig blanding av økologisk pasjonsfrukt, acai og goji bær. Gir en vakker farge og langvarig fuktighet. Dette er Alicia sin signatur leppefarge og passer til alle.

Irresistible Glow Facial Highlighter

Highlighter for strålende glød og naturlig farge til kinnben og under bryn. Behagelig stift som er lett å legge og som smelter fint inn i huden. Inneholder økologisk pasjonsfrukt og fuktighetsgivende essensielle oljer som gir en duggfrisk glød til huden.

Simply Flawless Pressed Powder

Økologisk lett og transparent pudder som dekker over ujevnheter i huden og smelter  naturlige inn med din hudfarge. En vakker blanding av økologisk tapioca, mineraler og essensielle oljer som gir en plettfri matt finish.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s