Økologisk hudpleie for menn

Økologisk hudpleie er vel så viktig for mennene i våre liv som for oss. Mange av stoffene som er utelukket i økologisk hudpleie tilhører en gruppe av hormonforstyrrende stoffer som blant annet metyl-, ethyl-, propyl- og butylparabener. Parabener brukes i utstrakt grad i hudpleie og oppfattes som østrogen i kroppen. For menn kan dette øke østrogennviåer og virke negativt på blant annet sædkvalitet.

Vi har en komplett og enkel hudpleielinje for menn fra The Organic Pharmacy bestående av rens, barberkrem og ansiktskrem. Dette er blitt en favoritt blant mange av kundene våre som kjenner til serien, men mange menn vet ikke at det finnes. De fleste mennene som handler her er de som har blitt introdusert av sine kvinnelige bekjentskaper så spre budskapet videre.

Deep Cleansing Face Wash 75ml (295,-) er en mild og dyptvirkende rens med aloe vera, grønn te og sjøgress som fjerner urenheter, smuss og forurensning. Huden etterlates myk og velduftende og virker ikke uttørrende.

Shaving Cream 75ml (295,-) er en pleiende barberkrem som motvirker irritert og rødprikkete hud etter barbering. Aloe vera og sandeltre gir en glatt, tett barbering. Antioksidanter beskytter og reparerer huden og forebygger inngrodde hår.

Moisture Cream 75ml (425,-) er en lett krem som mange menn liker på grunn av konsistens og lukt. Den inneholder mange godsaker som hvit-, grønn- og rød te som virker forebyggende på aldring, og mye antioksidanter som virker reparerende og pleiende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s