Slutten på noe godt…

Når man driver butikk så skulle man ønske at alle ansatte ble i hundre år, ha ha. Vel, det er jo ikke helt slik i virkeligheten, vi søker alle nye utfordringer, og denne gangen er det Torill og Gunn-Turi sin tur.

Torill startet hos oss som lørdagshjelp, og så ble det bare  mer og mer jobb hos oss mens hun har gjort ferdig masteren sin i ernæring og bærekraftighet. Hun er både utdannet Bikram yoga instruktør og ernæringsfysiolog. Alle som møter Torill på sin vei blir glade, og jeg har blitt skikkelig glad i henne mens vi har hatt gleden av å ha henne i butikken. Torill har akkurat dratt til Mysore i India, for en måned med fordypning i yoga, vi gleder oss til å høre fra henne når hun kommer hjem.

Gunn-Turi har vært med helt fra starten av butikken vår, hva hadde Gimle Økologiske Parfymeri vært uten henne? Jeg har vært heldig som har fått jobbe med henne i over fire år. Jeg har lært utrolig mye av Gunn-Turi, hun har masse kunnskap i sin rolle som Naturopat. Jeg pleier å tulle med at Gunn-Turi og jeg har blitt som ett gammelt ektepar. Det sier seg selv at når man jobber så tett så blir man godt kjent!

Mange av kundene våre har vært på konsultasjon hos Gunn-Turi, og jeg kunne fortalt utrolig mange solskinnshistorier fra hennes praksis som terapeut. Hun er rett og slett sjelden flink i det hun driver med.

Så nå blir det ett nytt og sultent team i butikken. Vivian er vår nye hudpleier som du kanskje allerede har møtt? Hun gjennomførte en fantastisk uke med hudpleiebehandlinger på The Organic Pharmacy for to uker siden. Hun har jobbet i Gimle Parfymeri tidligere og bla. jobbet som hudpleier hos Beths Beauty.

I august så er jeg endelig tilbake hver dag, jippi, det blir godt å se dere alle igjen! Vi får også en ny ernæringsterapeut i august, hun heter Tone og har utdannelsen sin fra USA, i tillegg er hun toppidrettsutøver og Norges beste kvinnelige langdistanseløper, slå den! Vi skal finne på masse spennende og bruke henne litt annerledes enn dere kanskje forventer. Vent og se!

På bildet ser dere Torill, meg i midten og Gunn-Turi, de søte jentene hadde faktisk laget avskjedsfest for meg på tirsdag. Super god pizza og deilig rawcake. Presang og greier. Du skjønner at jeg kommer til å savne disse to jentene?

Trykk liker eller legg igjen en hyggelig hilsen til girlsa, det fortjener de!

6 kommentarer

  1. Lykke til videre Gunn-Turi! Håper våre veier krysses en annen gang også 🙂
    Klem fra Silvia(som flyttet til London)

  2. Tusen takk Silvia! Har på følelsen at det ikke er umulig at veiene våre kommer til å krysses igjen… 🙂 Håper dere trives godt i London!

  3. Hei
    Jeg har vært fast kunde hos dere en stund og har alltid fått så god hjelp av begge disse jentene. Alltid gode råd og god service, og ikke minst hyggelige samtaler.Ønsker dere begge lykke til videre!
    Åshild

  4. Takk Åshild, det var hyggelig å høre. Kommer til å savne alle de hyggelige kunden vi har hatt med å gjøre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s