Deilig rødbetepaté full av antioksidanter

Selv på en trist regndag så har vi Happy Green Friday her i butikken. I dag har vi valgt å lage en spennende og litt annerledes agurksnacks med rødbete paté fra boken Raw Food av Vibeke Amdisen (pris 349,-).

Prøv denne skjønne oppskriften som ser flott ut og er super enkelt å lage! Den metter mer enn det man skulle tro.  Pateen passer også ypperlig som dipp til grønnsaker eller som et tilbehør til fisk eller kjøtt. Ser kjempefint ut på et selskapsbord blant andre småretter/tapas. Overrask dine venner med denne herlige oppskriften!

Her kommer oppskriften:

Rødbetepaté:

1 rødbete (kan også bruke syltet rødbete)

1 moden avokado

1 fed hvidløk

1/4 ts havsalt

1/2 ts pepper

Kjør alle ingredienserne i food processoren og blend godt sammen.

1 agurk/squash

Kuttes opp i tykke skiver. Hul ut kjernen i midten slik at grønnsaken blir uthulet. Legg deretter rødbetepateen oppå.

Pynt:

2 tomater (kjæres i mini båter, fjern den bløte delen i midten)

en liten bunt med frisk blad persille.

Hvis du er interessert i flere oppskrifter fra denne boken, så har vi tidligere lagt ut en oppskrift på en deilig thai dip, se her.

Ble du fristet til en smakebit kanskje? Kom innom oss idag da vel! :)