Hvordan bli grønn, inspirert og engasjert!

 

Siden du allerede leser denne bloggen her, har du tatt ett valg på at du ønsker å engasjere deg i økologi og du tar helt sikkert bevisste valg hver dag når du handler i butikken, enten det gjelder gulrøtter, scampi eller kosmetikk.  Av og til trenger vi litt ektra inspirasjon og kunnskap, og da er OIKOS sine nettsider kjempe fine å følge med på. OIKOS er en ideell intresseorganisasjon som er opptatte av at mat og andre produkter skal produseres med hensyn til miljø, mennesker og dyr

OIKOS.no blir du informert om økologiske nyheter av alle slags slag. Enten det gjelder politikk og nye lover som vil omhandle økologi,  økonomi, og ikke aller minst mat! OIKOS holder deg oppdatert på forskjellige økologiske seminarer du kan få med deg over hele Norge. De har egne lokallag som arrangerer alt fra kurs hvor en kan lære å samle inn ville veskter i byen, til fagturer til utlandet for bønder som ønsker å drive økologisk.

Bor det en engasjert festival deltaker i deg kan du verve deg til å bli økoambassadør. Da deltar du på festivaler samtidig som du jobber for OIKOS.

Det er OIKOS som utgir bladet REN MAT, som alltid har masse gode oppskrifter, og ett sunt syn på bærekraftig mat. Til min lettelse setter de dyrevelferd og miljø høyere en lavkarbo og motedietter. Her kan du lære om hvorfor du vil unngå spøytemidler i maten og hvilke urter du bør dyrke sammen for å skape ett godt miljø. Sjekk også ut nettsiden deres, der finner du masse nyttige tips. Ha en inspirerende økologisk sommer!

2 kommentarer

  1. Bare hyggelig! Om du liker siden kan du melde deg på nyhetsbrev, da får du med deg de viktigste nyhetene. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s