The tan is back!

Lengter du etter den fine sommergløden på huden, men enda ikke fått den? Det er kanskje ikke så rart med tanke på hvor dårlig vær det har vært. Men depp ikke, for det finnes heldigvis alternativer til en sommerbrun hud. The Organic Parmacy sin Self Tan (pris 415,-) kan være løsningen på problemet.

Dette er en selvbruner som kan brukes både i ansiktet og på kroppen. Den har en unik ingrediens DHA, som er ecocert godkjent sukkerrør. Det er en lett kremet konsistens som vil trekke seg rask inn i huden og gir et jevnt og naturlig resultat. Den er mild i formelen og vil derfor gi en forsiktig glød ved første påføring. Perfekt for den nordiske bleke huden. Ønsker du mere farge kan du bruke den annen hver dag helt til du blir fornøyd med fargen. Husk å vaske hendene rett etter påføring av kremen!

For å få en vellykket farge er det viktig å starte med en god skrubbekrem først. Den fjerner tørre døde hudceller og vil bidra til ett jevnere resultat ved påføring av selvbruneren. Peel ekstra godt på de mest tørre områdene som albue, knær og føtter.

Prøv Amazing Space Detox Body Exfoliator (pris 415,-). Dette er en deilig kremet skrubbekrem til kroppen som inneholder jomfru kokosolje, etterlater huden myk og silkebløt. Hvis du sliter med soleksem, kan en mild kroppsskrubb som du bruker hver dag før du går i solen minske eller fjerne problemet ditt. Dette har vi veldig gode erfaringer med!

Her kan du få tips om hvordan du kan beholde sommergløden etter ferien og inn i høsten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s