Ny kroppspleie fra NEOM

I forrige uke fikk vi inn en ny serie fra NEOM, Sensuous, som består av en body lotion og body wash. Dette er en duft som virkelig har falt i smak hos våre kunder, for allerede denne uken er vi utsolgt for begge produktene! Utrolig gøy! Vi kommer selvsagt til å bestille produktene inn igjen, slik at flere av kundene våres kan få muligheten til å prøve den. La meg introdusere dere for en spennende og uimotståelige kroppspleie fylt med en unik duft av Ylang Ylang, Frankincence og patchouli.

NEOM Sensuous body lotion (pris 320,-) er en fuktighetskrem som gir huden din en luksuriøs boost av fuktighet og næring, toppet av en rik blanding av vitaminer, sheasmør, Macadamia nut og rosmarin blad. Den føles rik på huden med en fantastisk silkeaktig konsistens. Duften er krydret og kan bidra til å lette spenninger og angst. Produktet passer perfekt for både menn og kvinner.

NEOM Sensuous body wash (pris 230,-) er en blanding av Aloe Leaf, kamille blomst og aprikos frukt ekstrakt som har en virkelig frisk, zingy duft og etterlater huden din en følelse av grundig renset. I likhet med body lotion blir aromaen ekstremt varm. Lukk øynene og forestill deg selv i dusjen midt i en berusende, men beroligende tåke av rike aromaer. Kanskje ser du for deg på et dampet fancy spa rom? Dette er en spennende og sanselig duft og vil gi deg en luksusfølelse.

Det finnes mange herlige dufter fra Neom serien, alt fra duftlys til kroppspleie. Lekre gaver å gi bort til den du er glad i eller til deg selv. Kom innom butikken så skal vi hjelpe deg å finne din favoritt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s