Besøk ett gårdshotell i Norge i ferien!

Valbjør Gard, Vågå Gardshotell

Hvis du er lei av dårlige og upersonlige hoteller i Norge, bør du prøve ett gårdshotell. Jeg tok med hele familien til Vågå i Guldbrandsdalen, og vi bodde som konger! Vi bodde på Valbjør hvor det alltid har vært økologisk drift, utrolig hyggelig og vakkert, kan bare anbefales!

Vi hadde en hytte for oss selv, hvor man også kunne lage mat selv, men vi valgte middag og frokost på stedet. Det angret vi ikke på. Nydelig tre retters middag servert av verdens hyggeligste vertskap, Kai og Live som driver gården. Barna storkoste seg uavhengig av vær og gården har også griser, høner og geiter. Det var ekstra gøy, og vi fikk gå sammen med geitene, mate grisene og gi tåteflaske til en killing.

Du finner mange hyggelige famileaktiviteter i nærheten, vakker natur og ett fantastisk kulturlandskap. For oss var det virkelig en opplevelse, og vi skal tilbake.

Her bodde vi i egen hytte.
Mating med tåteflaske, veldig stas!
Kai som driver og jeg.
Minstemann fant seg en traktor, stor glede.

Én kommentar

  1. Hei

    Leste innlegget om selvbruneren til the organic pharmacy under, har tidligere brukt denne og vært veldig fornøyd. Ser at også amazing space har en selvbruner i sin serie, hvordan er denne i farge, lukt og konsistens i forhold?

    Mvh
    Tina

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s