En «Salig Blanding» inspirasjon av naturlig sunnhet…

Er det virkelig mulig å lage så mye god mat, og samtidig sunn og næringsrik mat? Renee Voltaire har skrevet kokeboken «Salig Blanding» som virkelig gir oss svaret. JA! Denne boken går det bare ikke an å ikke like!

Dette er ikke en kokebok basert på noen streng diett, men den gir oss inspirasjon til å lage mat med naturlige næringsrike råvarer. Her finner man definitivt en salig blanding av deilige oppskrifter fra dessert til kveldsmat. Hva med å kose seg på kjøkkenet med god samvittighet?

Oppskriftene i boken er allergivennlige. Selv om noen oppskrifter kan inneholde enten, gluten, melkeprodukter, egg eller nøtter osv,  kan man lett bytte ut ingrediensene hvis man ikke tåler enkelte ting, og dette blir godt forklart i boken. For eksempel nøtter kan byttes ut med frø, melk med mandel eller rismelk, mel med glutenfritt mel osv. Filosofien bak boken er å vise hvordan man kan lage de beste retter uten hovedfokus på hvetemel og melkeprodukter, men fokusere på variasjon og ta ibruk mange forskjellige, og for noen, nye matvarer.

Det kan høres skummelt ut å skulle kokkelere med mandelmelk, rismelk, kokkosfett og alt av supermat med merkverdige navn. Gojibær, Hamp, Lucuma, Acai, spirulina…?! Men i denne boken er det enkle forklaringer på hva denne supermaten er og hvor proppfull den er av vitaminer, mineraler, antioksidanter, sunne fettsyrer for å nevne noe. Å leve med matallergier kan for de fleste virke vanskelig, men hvis man virkelig tør å prøve ut nye ingredienser er det ikke så komplisert som man ofte tror. En bok som denne er til god hjelp, ikke minst fylt av ren energi, matglede og inspirasjon til å leve, kose seg og kjenne hvordan kropp og sinn har godt av naturlig, næringsrik og spennende mat.

Her finner vi veldig mange fine bilder og fristende oppskrifter. Supergode smoothies, småretter, desserter, innslag av raw food, vegetarretter, dressinger for å nevne noe. Vil du vite mer om Renee Voltaire sin kokebok? Vi har den i butikken nå 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s