Trenger du inspirasjon til en lett frisk makeup?

Legger du den samme makeupen om og om igjen? Eller vet du ikke helt hva du kler, og er redd for at det skal bli for mye? Det tar ikke lang tid å legge naturlig flott makeup som fremhever dine beste trekk! De fleste av oss har maks ti minutter om morgningen på makeup, og det gjelder å ha riktige produkter og bra makeup produkter. Vi har lekt oss og laget en liten video til deg om hvor raskt du kan få en lett frisk sommermakeup. Les mer om Kjær Weis her.

Lars vår fantastisk flinke nye makeup artist som jobber i søster butikken vår Gimle Parfymeri; legger og forklarer hvordan han bruker Kjær Weis sin makeup på meg. Resultatet ble kjempe fint. Kjær Weis er en dansk sertifisert økologisk makeup serie som vi virkelig liker. Utrolig fine farger og konsistenser som smelter inn i huden. Forpakningene er refillbare, så da sparer du både miljø og lommeboken din andre gang du kjøper det.

Trykk her og se vår video om sommer makeup med Kjær Weis

Vi hjelper deg gjerne med å finne favoritt makeup produkter som kler deg. Bestill  en time for makeup veiledning, bli inspirert til nye vaner!

Rouge, leppestift og øyeskygge fra Kjær Weis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s