Supermatentusiaster se her !! Den nye AFA – algen er en av de mest næringsrike blågrønne algene av dem alle

Er du en tilhenger av supermat? Eller er du kanskje skeptisk til hva dette egentlig er? Supermat er rett og slett matvarer som inneholder ren og høykonsentrert næring.

Nå får vi inn enda en superalge i butikken, som er en av de mest næringsrike blågrønne alger som finnes! Denne heter AFA- algen og inneholder masse klorofyll og proteiner, og i tillegg myke cellevegger som gjør at det er lett å ta opp næringen fra denne algen. Jeg GLEDER meg til å prøve, for min kropp fortjener å ha det best, og det har den med alger og supermat! Gir du din kropp riktig næring?

https://i1.wp.com/www.super-nature.no/supershop.nsf/5ee802820ae89de8c12570ed000112eb/a2195f0a79050eb6c1257a2f004b6311/$FILE/8260.jpg

Fycocyanin, som også finnes i Spirulina, og fenyletylamin er viktige virkestoffer i algen. Glykoproteinet i algen er av en høyere kvalitet enn i kjøtt, og er mer tilpasset kroppens behov. For mange som lider av matintoleranser eller vegetarianere, er det godt å vite at AFA- algen har et høyt innhold vitaminer, faktisk den beste kilden til ikke-animalsk B12 på markedet, antioksidanter, mineraler og viktige sporstoffer som kalsium, magnesium, jern og zink blant annet.

AFA algen kan minne om spirulina, men det er noen hovedforskjeller. Blant annet er AFA viltvoksende, mens Spirulina blir dyrket. AFA vokser i et kaldt klima i Oregon USA, mens Spirulina vokser i varme strøk på Hawaii. Den inneholder nesten 3 ganger mer klorofyll enn Spirulina og mer vitamin C, fycocyanin og essensielle fettsyrer enn Spirulina. Les om spirulina her

Er du allerede er supermatentusiast? Da er dette virkelig en alge som må testes!!Den er litt sterkere enn Spirulina, og det er lurt å begynne med små doser for å venne seg til supermatens effekter, som med all annen supermat. Anbefalt daglig dose er å starte med ¼ ts i rent vann, i eplejuice og lignende (ikke sitrusjuice) eller i en lett fruktsmoothie. Dosering økes trinnvis og gradvis til maks 1-2 ss daglig. AFA anbefales til supermat-entusiaster, og de som trener, særlig på grunn av dens perfekte aminosyreprofil. Hvis du allerede er flittig bruker av -og tåler Spirulina bra, men  vil prøve noe sterkere, er denne AFA algen suveren. AFA anbefales ikke til gravide eller hvis man har mer eller mindre alvorlige helseplager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s