Nydelige Knekkebrød en Regnværsdag

Det er ikke bestandig lett å finne grove, glutenfrie brødprodukter som smaker godt , har masse fiber og er naturlige og sunne. Jeg har laget mye knekkebrød og brød, og eksperimentert med ferdigblandinger for å vite hva som finnes der ute av alternativer. Selvsagt er det beste og billigste å kjøpe havregryn, frø og nøtter og lage alt fra grunnen av, men noen ganger er det veldig deilig å kunne bruke en ferdigblanding.

 

I går hadde jeg lyst å bake igjen, og brukte Toro sin glutenfrie knekkebrødblanding som lå å ventet i skuffen.  Det er imponerende hvor lettvindte disse er å lage. I tillegg inneholder denne ferdigblandingen helt naturlige ingredienser, så da tok jeg ibruk en ferdigpakning med god samvittighet. Det eneste man trenger å tilsette er 3,5dl vann, men vil man være litt ekstra kreativ kan det anbefales å tilsette litt kanel, hakkede mandler, kokkosbiter, kardemmomme og litt honning. Da får man en god, litt krydrete og søtlig smak på sine frokostknekkebrød. Nesten så gode at man ikke trenger pålegg!

Knekkebrødene smakte fantastisk og kan virkelig anbefales. Så på en regnværsdag som idag, anbefaler jeg deg å lage noen nydelige, grove knekkebrød. Kok deg en kopp økologisk te, og nyt knekkebrødene med godt pålegg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s