Nå er det tid for Antioksidanter og Vitaminer til Kropp og Sjel

Det nærmer seg slutten på sommeren, og nå er det virkelig tid for å pleie kroppen på innsiden og utsiden. Nå skal vi snart klargjøre oss til rufsete høstvær og da trenger vi påfyll av antioksidanter til å bekjempe frie radikaler og beskytte cellene våre. Frie radikaler kan skade arvestoffet vårt, DNA, som kan skape mutasjoner, og mange nok av disse kan gi kreftceller for eksempel. Forurensing, stress, røyking, sol og stråling kan øke kroppens produksjon av frie radikaler. Det er derfor veldig viktig å sørge for å få i seg nok antioksidanter til å bekjempe disse på innsiden så vel som utsiden. Vi vil tross alt føle oss sunne og friske på innsiden for å stråle på utsiden, ikke sant?

Da kan vi anbefale vår Premium Juice Multiblend fra Supernature. Denne superjuicen er proppfull av flere hundre antioksidanter, vitaminer, mineraler, aminosyrer, polysakkarider, enzymer og fytokjemikalier. Hva med 500 istedenfor 5 om dagen? De har blandet de mest utsøkte og smakfulle superfruktene for å gi deg konsentrerte næringstoffer som kroppen trenger for å holde seg frisk og energirik. Alt er selvsagt økologisk, og med denne juicen er du sikret en skikkelig vitaminbombe i en ellers travel hverdag. Det skal mye frukt og grønnsaker til for å oppveie for en liten dose av denne juicen. Dagsdosen er 2 ss og juicen kan blandes i vann eller drikkes som en shot. Helst på tom mage for bedre opptak. Den smaker helt vidunderlig.

Etter en skikkelig antioksidant «shot» på innsiden, kan  Juice Beauty sin kjempegode fuktmaske for alle hudtyper anbefales. Organic Facial Rejuvenating Mask virker revitaliserende og oppbyggende med økologiske fruktsyrer og antioksidanter. Spesielt hvis man har fått mye sol i sommer, er det viktig å tilføre huden en god dose fuktighet, vitaminer og antioksidanter som pleier og reparerer. Denne ansiktsmasken er som sagt proppet med antioksidanter, phytokjemikalier, vitaminer og antialdrende fruktsyrer, i tillegg til å ha ingredienser som økologisk olivenolje og solsikkeolje. Masken kan brukes opp til 3 ganger i uken, og påføres til ansikt og hals etter å ha renset huden. Den skal virke i 10 minutter og skylles av med varmt vann. Det er viktig å avslutte med en god fuktighetskrem til slutt. Unn deg selv litt antioksidantluksus idag..

 

 

4 kommentarer

  1. Er det forskjellig kvalitet på de ulike produktene? Er store prisforskjeller mellom vitaminer med lik mengde vitamin!!

  2. Hei! Ja, det er forskjell på kvaliteten på alle kosttilskudd, og priser vil også variere. Vi tar bare inn produkter som er økologiske, naturlige og fremstilt med de beste råvarer. Vi baserer oss på de kosttilskuddene som kan defineres som supermat på grunn av store mengder vitaminer, mineraler, enzymer og antioksidanter blant annet. Det er heller ikke syntetisk framstilte vitaminer i de kosttilskuddene vi har her i butikken. Håper dette hjalp om jeg forsto spørsmålet riktig 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s