Nå er det tid for Antioksidanter og Vitaminer til Kropp og Sjel

Det nærmer seg slutten på sommeren, og nå er det virkelig tid for å pleie kroppen på innsiden og utsiden. Nå skal vi snart klargjøre oss til rufsete høstvær og da trenger vi påfyll av antioksidanter til å bekjempe frie radikaler og beskytte cellene våre. Frie radikaler kan skade arvestoffet vårt, DNA, som kan skape mutasjoner, og mange nok av disse kan gi kreftceller for eksempel. Forurensing, stress, røyking, sol og stråling kan øke kroppens produksjon av frie radikaler. Det er derfor veldig viktig å sørge for å få i seg nok antioksidanter til å bekjempe disse på innsiden så vel som utsiden. Vi vil tross alt føle oss sunne og friske på innsiden for å stråle på utsiden, ikke sant?

Da kan vi anbefale vår Premium Juice Multiblend fra Supernature. Denne superjuicen er proppfull av flere hundre antioksidanter, vitaminer, mineraler, aminosyrer, polysakkarider, enzymer og fytokjemikalier. Hva med 500 istedenfor 5 om dagen? De har blandet de mest utsøkte og smakfulle superfruktene for å gi deg konsentrerte næringstoffer som kroppen trenger for å holde seg frisk og energirik. Alt er selvsagt økologisk, og med denne juicen er du sikret en skikkelig vitaminbombe i en ellers travel hverdag. Det skal mye frukt og grønnsaker til for å oppveie for en liten dose av denne juicen. Dagsdosen er 2 ss og juicen kan blandes i vann eller drikkes som en shot. Helst på tom mage for bedre opptak. Den smaker helt vidunderlig.

Etter en skikkelig antioksidant «shot» på innsiden, kan  Juice Beauty sin kjempegode fuktmaske for alle hudtyper anbefales. Organic Facial Rejuvenating Mask virker revitaliserende og oppbyggende med økologiske fruktsyrer og antioksidanter. Spesielt hvis man har fått mye sol i sommer, er det viktig å tilføre huden en god dose fuktighet, vitaminer og antioksidanter som pleier og reparerer. Denne ansiktsmasken er som sagt proppet med antioksidanter, phytokjemikalier, vitaminer og antialdrende fruktsyrer, i tillegg til å ha ingredienser som økologisk olivenolje og solsikkeolje. Masken kan brukes opp til 3 ganger i uken, og påføres til ansikt og hals etter å ha renset huden. Den skal virke i 10 minutter og skylles av med varmt vann. Det er viktig å avslutte med en god fuktighetskrem til slutt. Unn deg selv litt antioksidantluksus idag..