Treningsklær som gir deg lyst til å trene!

Du vet sikkert hvordan det føles når livet er ute av balanse;  jobb, barn, venninner, mann, middager osv. Samtidig  skal du få til å trene; for vi skal jo holde oss slanke, sunne og sterke oppe i det hele.

Jeg vet ikke hvordan du finner balanse i ditt liv, men to kvinnelige grundere fant ut at det var på tide å styre hverdagen sin selv, og gjøre noe de virkelig trodde på. Slik skapes ideen om en trenings kolleksjon for kvinner. De ønsker å skape klær som både er funksjonelle og lekre, også til kropper som ikke er strømlinjeformede.

Lansering av Run & Relax

Run & Relax ble grunnlagt i 2011 av Margit Unander og Marianne Borchgrevink, med seg på laget får de med seg en dansk designer, Camilla, som også har hoppet av karusellen. Hun har bakgrunn fra store merker som Addidas, men vil finne tilbake til balansen i livet, og tar skrittet ut av en hektisk hverdag og starter for seg selv. Her er tre kvinner som våger å lytte til hjertet sitt, og det er vilt gøy å se det flotte resultatet av samarbeidet deres! Kolleksjonen Run & Relax gir deg lyst til å trene!

Vibeke Klemetsen kommer inn litt senere i prosessen, og forelsker seg pladask i filosofien, idéen og klærne. Margit og Marianne ønsker seg en ressurs person med solid yoga bakgrunn med på laget, og slik blir også Vibeke en del av Run & Relax. Dette flotte trekløveret er nå klare for å erobre verden med en helt fantastisk fin trenings kolleksjon.

Vibek Klemetsen og Monica Øien fra Pilates Room

Kolleksjonen er delt i to hoved deler, en yoga kolleksjon hvor materialet er i bambus, og en løpe kolleksjon som i all hovedsak er sømløs for bedre komfort og også passform. Alt er produsert i Portugal. Jeg var så heldig å få verdens fineste kose/ treningsbukse med topp, og det kjennes ut som lette fjær på kroppen. At klærne får meg til å se bra ut gjør ingenting. Små valker blir  tryllet bort i toppen. Det er ingen tvil om at det er kvinner som står bak utforming, kvalitet og funksjonalitet. Alt er tenkt på.

Jeg kom rett fra trening på Pilates Room, hvor Monica i midten stod for timen. Til høyre er designeren Camilla.

Kvinner i farta vil også se bra ut til og fra trening, og med Run & Relax kan du trygt bevege deg i andre sammenhenger, faren er at de er så fine at du ender opp med treningsklær på 24/7.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s