Activated Barley – Energi til å bli Fit, Flott og Feminin

Har du lange hektiske dager og en følelse av du skulle hatt mer energi til å trene og orke mer? Mange har lyst til å trene, lyst til å bli mer fit og lyst på energi til å bruke kroppen, men vet ikke helt hva som skal til for å komme igang. Hvordan får man den langvarige energien som mange idrettsfolk har til å trene og stå på over lengre tid? Dette er et godt spørsmål.

En del av oppskriften får du her. Kostholdet før og etter en treningsøkt er spesielt viktig for deg som har lange dager med jobb og familie, og samtidig ønsker den ekstra energien som skal til for å komme deg ut, når du egentlig har mest lyst å slappe av på sofaen. Selvsagt må du bestemme deg for å ville trene, men mange ganger handler det om at det er lenge siden du har spist, og at du trenger lett energi for å kvikne til. Det er lett å bare spise raske karbohydrater,  et stykke frukt eller ikke spise noen ting fordi du tenker det er best om du skal ut å trene. Da vil enten blodsukkeret falle raskt, eller du føler deg sliten, matt og giddalaus. Hemmeligheten ligger i at energi til å trene og effekten av treningen vil komme om du balanserer energiinntaket akkurat passe. Enten det er en rask gåtur, en løpetur eller styrketreningsøkt som skal gjennomføres, så krever kroppen balanse i blodsukker og jevnt energinivå for å kunne klargjøre seg til å gjennomføre en treningsøkt. Alle idrettsutøvere og folk som trener mye, er veldig nøye på dette, og vil føle seg umotiverte og slappe hvis de slurver og energiintaket ikke er balansert.

Activated Barley fra Supernature kan hjelpe til med akkurat dette uten noe hokus pokus. Bruk Activated Barley i et glass smoothie, vann eller juice når du kommer hjem fra jobb, eller etter en lang dag og er litt sulten og sliten. Med litt lett næring som dette vil du føle at du balanserer  energien og blodsukkeret så du får overskudd til å gjennomføre en god treningsøkt. Det vil være akkurat nok til å få energi, og lett nok til å fordøye bare rett før du drar ut på trening.

Det er et produkt i pulverform som består av en unik sammensetning essensielle sukkerarter, et kompleks av karbohydrater, som forbrennes sakte og gir langvarig energi. Den inneholder i tillegg masse viktige næringstoffer, proteiner, vitaminer, mineraler og enzymer som kroppen trenger hver dag. Videre så virker Activated Barley lett betennelseshemmende og immunstyrkende på grunn av sitt innhold av betaglukaner, som faktisk er et av de mest immunstimulerende næringstoffene som finnes. Bruk Activated Barley i et glass smoothie, vann eller juice. På denne måten balanserer du energien og blodsukkeret så du får overskudd til å gjennomføre en god treningsøkt. Bruk også Activated Barley etter harde treningsøkter for raskere restitusjon.

Så da er det bare å ta vårt råd med bruken av Activated Barley, og bli Fit, Flott og Feminin. Nå vil du nemlig få overskudd og langvarig energi til å trene før jobb, etter jobb, eller begge deler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s