Unngå tørre vinterlepper

Vi går inn i en årstid hvor hud og lepper trenger ekstra pleie. Et vanlig problem som mange sliter med når det blir kaldere, er tørre sprukne lepper. Derfor er det viktig å alltid ha en god leppepomade i lommen eller vesken som du kan smøre på. Et lite tips er også å smøre leppene godt rett før du går til sengs, slik at de gode, mykgjørende ingrediensene får tid til å virke over natten. Tørre lepper er både ubehagelig og  ser lite fresht ut. For å unngå og forebygge dette, har vi supergode leppeprodukter å anbefale.

 

Erbaviva organic lip and cheek balm er bestselgeren i vår butikk! Det er er en leppebalm for de tørreste leppene og den inneholder blant annet shea butter, kringblomst, lavendel og kamomille. Fylt med eteriske oljer er den utrolig god på å roe ned sår, og kan brukes på sart babyhud, lepper, kinn og ikke minst tørre neglebånd. De har også nettopp kommet ut med to nye leppebalmer med jasmin og vanilje grapefrukt smak for de som liker det, pris 99,-.

The Organic Pharmacy Lip & eye cream er en kjempefin pleiende krem for både tørre lepper og øyner . Den reduserer hevelser, mørke ringer og fine linjer rundt øyet, pris 295,-.

Rudolp Care Lip Balm pleier og bløtgjør leppene dine. Kan brukes på andre steder som etrenger ekstra fuktighet eller anvendes som SOS salve på smårifter, ru neglebånd, tørr eller hard hud, pris 230,-.

Amazing Space Healing mint balm er en helende og regenererende balm med frisk duft og smak av mynte. Kan også brukes på neglebåndene, pris 185,-.

Juice Beauty Organic lip moisturiser består av en blanding av nærende Shea- og kakaosmør med søte smaker som økologisk appelsin og vanilje for kysseklare lepper, pris 165,-.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s