Komplett hudpleiesett i praktiske størrelser

Skal du ut å reise i høstferien og synes at toalettsakene tar for stor plass? Eller er du på jakt etter en gave? Da har vi mange fine sett som kan passe det behovet du har. Det er veldig praktisk å ha hudpleieproduktene i mindre størrelser slik at du enkelt kan ta de med på reise. Eller kanskje du vil prøve en ny serie, men ikke vet om det passer deg. Da er det genialt med småe pakker som du kan teste ut hjemme før det store innkjøpet.

Rudolph Essentials TO GO, pris 590,-.

Cleansing milk (25ml) en mild og skånsom makeupfjerner, som lett og effektivt renser huden og fjerner makeup. Den fjerner også øyenmakeup! Acai Gentle Makeup Remover pleier, fukter og gjenoppbygger. Den er rik på vitaminer og antioksidanter grunnet sitt høye innhold av superbæret acai.

Facial mist (25ml) et mildt og skånsomt ansiktsvann, som virker oppfriskende og beskyttende. Acai skintonic etterlater huden bløt og forfrisket.

Anti-stress facial cream (25ml) beskytter og beroliger , med ingredienser som virker anti-flammatoriske og anti-septiske, gir næring og fukt, lindrer og dulmer en sensibel hud.

Body lotion (25ml) er en rik og nærende bodylotion til daglig bruk, som tilfører masse fuktighet og gjør huden bløt og smidig. Lett å påføre og trekker seg godt inn i huden.

Juice Beauty Age Defying Solutions, pris 455,-.

Alt du trenger for å få en strålende og tidløs hud. Produktene inneholder fruktsyrer som forbedrer hudens elastisitet og glød, øker antioksidant beskyttelsen, bidrar til økt fasthet, glatter og lysner huden.

Dette får du med i pakken:

Green apple cleansing gel (50ml)

Green Apple Peel – Full Strength (15ml)

Green Apple Age Defy Serum (7ml)

Green Apple Age Defy Moisturizer (15ml)

Stem Cellular Reapir Eye Treatment (1ml)

Juice Beauty Organic To Clear Skin, pris 390,-.

Denne 30 dagers pakken er den perfekte løsningen for fin og sunn hud. Settet inneholder fire enkle steg: 1. Rens med den klargjørende Cleansing Gel; 2 – Peel ukentlig med den eksfolerende og forfinede Green Apple Peel; 3 – Behandle og forebygg flekker daglig med Blemish Clearing Serum; 4 – Fukt huden med den lette granateple Oil-Free Moisturizer. Settet inneholder også ett øko-bambus hodebånd som bonus.

Blemish clearing cleansing gel (120ml)

Green apple blemish clearing peel (7ml)

Blemisg clearing serum (30ml)

Oil- free moisturizer (30ml)

Amazing Space er den eneste serien vi har av gavesett for hår og kropp. Her får du med Green mint hair shampoo, Luxury lavender conditioner, Mango sufflé body lotion, Mandarin refresher og en håndsepe. De kommer i 50ml flasker , pris 325,- for et sett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s