Gled dere til enda en fantastisk hudpleieserie, vi lanserer SUKI.

Vi har mange kjempe gode økologiske hudpleieserier i Gimle Økologiske Parfymeri, og vi er veldig kresne på hva vi ønsker å jobbe med. Det må være det beste, slik at vi kan gi deg akkurat de resultatene du forventer pluss litt til. Vi er alltid på jakt etter det unike som har en ide og filosofi som skiller seg ut fra mengden. Nå har vi funnet en slik serie og vi gleder oss til å vise deg SUKI i neste uke. Varene er nå sendt fra vår partner i Danmark, Pure Shop, og du må komme innom for å lukte og prøve produktene! Du finner alle produktene i vår nettbutikk http://www.parfymeri.no. (Foreløpig er teksten på dansk.)
Her er litt bakgrunn om serien fra kvinnen som står bak serien, Suki.

«Know your beauty»— vi er vakre på grunn av våre forskjeller. Sett dine egne regler for hva skjønnhet er. Våre formler fremmer vitalitet, styrke og sunn helse. «Know your beauty» betyr også at du har ærlig og komplett informasjon. Det er tillitt til det vi konsumerer både på innsiden og utsiden. Jeg har dedikert hele livet mitt til forskning, hudpleie og etter år med samarbeid mellom kosmetologer, kjemikere og tradisjonelle herbalister, ble min visjon, «evolusjonær hudpleie,» født— innovative og helt nye hudpleie formler – suki® klinisk beviste naturlige løsninger®.»

Grunleggeren av Suki hudpleie, Suki.

«Da jeg grunnla suki® i 2002 på mitt eget kjøkken, hadde jeg bestemt meg for å revolusjonere hudpleie industrien. Ved å bruke det reneste tilgjengelige av ingredienser, sammen med naturlige avanserte cosmeceuticals og min egen originale høy-potenserte botaniske konsentrat® dette er det som er vårt suki® innovasjons laboratorium®. Vi håndplukker vårt rå materiale slik at vi kan skape en helt ny estetikk. Hver ingrediens og slutt formulering er klinisk testet for å utkonkurrere ledende syntetiske serier.

Min misjon — å tilby effektive, virksomme og ha ærlighet og autentisitet i alt mitt firma leverer, fra våre partnere, til støtte av frivillige prosjekter og organisasjoner. Vi håper dette fører til en «bransje utvikling» som kan påvirke positivt rundt om på hele kloden. Jeg vil alltid søke etter ny informasjon og kunnskap, samtidig ønsker jeg at vi søker det beste for oss selv og miljøet.»

Enjoy & know your beauty!

Suki

Hvorfor fungerer denne serien så bra?

Suki hud filosofi.

Hos suki®, finnes det et produkt som passer for alle hudtilstander, fra babyer til gravide som menn. Alle faller under 2 kategorier: pleiende eller balanserende.

Pleiende

Spesielt utviklet for å behandle normal til tørr hudtilstand, forebyggende og for voksen hud. Denne hudtilstanden stammer fra svekket fuktbarriere og oksidativt stress – både innvendig og utvendig. Dette fører til stram og fuktfattig hud , tørre flekker, ujevn hudfarge, fine linjer og rynker.

suki® pleiende produkter inneholder; essensielle vitaminer, rike omega tre oljer, potente antioksidanter, ultra fuktgivere, oppstrammende peptider.

Balanserende

Spesielt utviklet til å balansere og hjelpe kombinert til fet hud, rosacea, voksen akne, cystic akne, eksem og andre former av dermatitt. Disse hudtilstandene er resultat av inflammasjon som kan føre til mange hudproblemer som for store porer, overproduksjon av talg, rødme, rødhet, kløe, hyper sensitivitet, ujevn hudfarge og andre overflate problemer som kviser, milier og svarte prikker.

suki® balanserende produkter inneholder: imun forsterkende system, sebum kontroll, minimering av porer, anti-inflammatorisk egenskaper, roende ingredienser, dempende på rødhet, anti-bakterielle egenskaper.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s