Våre beste tips til reparasjon etter solens skader!

Det er høst, og vi har for lengst lagt sommeren bak oss. Men sommeren har allikevel satt igjen sine spor. Sol og sommer påvirker huden vår i form av aldringstegn som linjer og rynker.

Vi anbefaler deg derfor  å gjøre dette til en tradisjon etter hver sommer ved å rette opp skadene med en bio-kjemisk a.h.a kur. Ved hjelp av glykolsyre fra sukkerrør hjelper den huden til å gjenopprette sine elastiske fibre og spenstighet.

Manglende elastisitet i vevet gir oss rynker, linjer og furer i huden. Prøv å løfte en hudfold opp mellom to fingre og slipp igjen. Hvis huden ikke glatter seg ut igjen, er det et tegn på tap av elastin. En aldrende hud kjennetegnes ved små rynker i hudoverflaten, mangel på glød og ujevn pigmentering, eller såkalte «leverflekker».

Prøv Amazing Space Miracle Mask som hjemmebehandling!

Anvend Miracle Mask som en kur i ca 12 minutter, to ganger i uken i 3-6 uker. Du vil kjenne at masken prikker og stimulerer huden i dybden. Resultatet er enestående og meget effektiv! Huden gjenoppretter seg selv og blir fastere, glattere og mindre synlige porer, pris 649,-.

Nyt en Antiage Cosmofusion

Denne drinken er laget på ekstrakter som er rik på enzymer, fruktsyrer (a.h.a), antioxidanter, vitamin A (strammer opp) og vitamin C (fremmer bindevevsdannelsen).

Slik gjør du:

Bland

1 dl soyamelk

1/4 ananas,
1/2 mango

1 kiwi

1 håndfull blåbær

1 dl appelsinsaft
1 tsk. grønn te.

ENJOY! 🙂

Én kommentar

  1. […] Knäck toppen på glasampullen med en liten klut och påför serumet direkt på ansiktet eller blanda med din dagcreme, bodylotion eller handcreme. Massera lätt till serumet är helt absorberat. Serumet används annen hver dag som en kur i 6-8 veckor, vilket är perfekt nu under höst och vinter!  Under kuren ska du undgå sol och för beste effekt undgå sol även 4 veckor efter avslutatd kur. Bästa kombinationen är tillsammans med fruktsyrapeelingen Miracle Mask. […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s