Hvordan skape en bevegelse?

Da jeg startet butikken for fire og ett halvt år siden følte jeg meg ganske alene med tankene og ideéne mine. Kosmetikk bransjen i Norge lo av oss og lurte på hva vi drev med. Jeg hadde ingen forbilder og visste ikke helt hvor jeg skulle finne virkelig inspirasjon til det jeg drev med. Jeg satt alene hjemme og lette rundt på nettet i ti måneder før butikken åpnet. Gradvis åpnet det seg opp en ny verden som jeg ikke kjente, og jeg lærte å skille de virkelige gode økologiske merkene fra alle de som latet som, og tro meg det er flest av de siste..

Jeg var uansett helt overbevist om at jeg ville lykkes, jeg hadde noen få venner som delte min øko-entusiasme, men jeg kjente ingen i Norge som drev med økologi. Jeg lurte veldig på om noen kom til å finne meg troverdig? Derfor bestemte jeg meg for å gå grundig til verks! Jeg ville lære meg alt om økologi, sertifiseringer, kosmetikk, ingredienser og hudpleie. (Jeg lærer ennå.) Dette var begynnelsen på en spennende reise inn i en grønnere verden, reisen har gitt meg mange nye venner, kollegaer, kontakter og ikke minst gitt meg innblikk i en verden som vi ikke kan lukke øynene for.

Jeg tror at du og jeg kan skape en bevegelse sammen, jeg tror at du og jeg tilsammen er sterkere enn alt. Jeg tror hvis du og jeg går sammen, vil andre komme etter, og sammen kan vi skape en grønn bevegelse. Sammen vil vi skape positivitet med vår bærekraftige livsstil, slik at alle vil være med og kjenne på det positive, grønne rommet, vi sammen kan skape. Du og jeg kan skape en grønn bevegelse. Jeg kan gjøre det jeg er best til, hvis du lover å gjøre det du er best til. Vi trenger ikke være gode i alt, det er i det små magien skapes.

Nå vet jeg at jeg kan drive et økologisk parfymeri i lille Norge, jeg kan fordi du er med på laget og bryr deg om det samme som meg. Så allerede er du med på bevegelsen om du leser denne bloggen eller handler hos oss.  Jeg lærer noe nytt hver dag fra dere, det er ikke en dag hvor jeg ikke skriver opp tips på bøker eller andre ting fra alle dere som handler hos oss. Min grønne vei blir enda grønnere sammen med deg.

Ta en titt på denne videoen som på 3 minutter ved hjelp av en god porsjon humor, viser hvordan vi alle er med på å skape en bevegelse sammen, «How To start a movement», av Derek Sivers. Vel verdt titten!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s