Hva skjer når du bestiller i vår nettbutikk?

Hvor raskt kan du forvente varer når du sender en bestilling i vår nettbutikk, www.parfymeri.no? Veldig raskt mener vi, faktisk så sender vi de aller fleste bestillinger som er motatt før lunsj allerede samme dag! Bestiller du på kvelden, er det det første vi har i hånden om morgningen. Vi plukker varene og pakker med en gang. Og hvem er vi, jo det er selvfølgelig alle jentene i Gimle. Så er du heldig går det ikke mer enn ett par dager til du får melding på din mobil, og pakken er å hente på ditt nærmeste postkontor.

Dagens første bestilling plukket og snart klar for sending.

Hvis varen er utsolgt, kan ventetiden bli kjedelig lang, men vi informerer deg alltid med en gang, og holder deg underrettet underveis om når akkurat din vare er å vente på lager igjen. Noen ganger finner vi gode alternativer, slik at vi kan sende med en gang. Det er det vi liker best, at du skal bli superfornøyd, uansett om du handler i butikken eller på nett.

Pakken trygt på vei med posten til deg.

Trygghet er viktig for oss, du skal faktisk kunne stole på at når du handler i Gimle Parfymeri eller på nett er varen original og ikke gammel. Det er dessverre ikke tilfelle på alle nettsider. Piratkopier og utgåtte varer er en gjenganger om det er veeeeeldig billig.

Når varen du søker ikke er i nettbutikken vår, hva da? Gimle Parfymeri og Gimle Økologiske Parfymeri har utrolig mye forskjellige varer og det beste hadde vært om alt var på www.parfymeri.no også, men slik er det ikke. Uansett er vi aldri lenger unna enn en telefon eller e-mail, og vi sender selvfølgelig over hele landet selv om det ikke er å finne i vår nettbutikk.

Jeg vet ikke hvilket produkt jeg skal velge? Det skjønner vi godt, det kan være vanskelig uten personlig veiledning å vite hva som er det riktige for deg. Da kan du igjen ringe oss eller sende en e-mail, så hjelper vi deg så godt vi kan,  sammen finner vi gode løsninger for deg. Noen ganger er det så mange kunder i butikken at vi ikke får svart telefonen. Vi ringer alltid tilbake hvis du legger igjen en beskjed eller sender en sms.

Vi pakker mange gaver og de kan selvfølgelig sendes rett til den heldige. Da kan vi sende fakturaen hjem til deg om du spesifiserer det. Det koster selvfølgelig ikke noe å få pakket vakkert inn presanger.

Du velger betalingsmåte selv, faktura eller kredittkort. Alle bestillinger over 500 kroner er fraktfritt.

2 kommentarer

  1. Hei. Jeg ønsker meg et fint duftlys til jul. Men ønsker et lys som ikke soter. Kan dere anbefale et som også er litt relaxing?

  2. Hei Inger,

    Julelyset til Neom Luxury Organics lukter fantatsisk, det er rett rundt hjørnet, krydret uten å ta overhånd i hjemmet.. Ellers er real Luxury lyset litt beroligende med deilig lavendel. Ingen av våre lys inneholder parafin, bare naturlig vegetabilskbase og eteriske oljer.
    Lykke til med valget ditt:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s