Frisk som en fisk med en enkel shot!

Har du ofte problemer med magen? Sliter du med fordøyelsen eller har dårlig immunforsvar? Da har vi de riktige produktene til deg!

Papayajuice og Acidophilus er produkter, som spesielt styrker immunforsvaret, bedrer fordøyelsen og styrker tarmen med gode tarmbakterier. 70-80 % av kroppens immunforsvar ligger i tarmen, og en sunn fordøyelse og tarmkultur er grunnleggende for god helse.

 

Fermentert papayajuice med noni og Vit C kan enten drikkes som en shot eller blandes i glass vann. Den har et høyt innhold av antioksidanter, som gir anti aging effekt ved å bekjempe frie radikaler. Inneholdet av naturlige enzymer hjelper kroppen til å bedre bryte ned og nyttiggjøre seg av maten en spiser. Den er rik på naturlig vitamin A og C, folsyre og kalium. Virker også mot oppblåsthet og ulike reaksjoner på mat vil også kunne dempes. Pris 249,-.

Acidophilus med jordbær og eplesmak, pris  229,-. Er probiotiske melkesyrebakterier, som gjenoppretter og forsterker den sunne bakteriefloraen i fordøyelsessystemet. Det gjør at en er bedre rustet til å håndtere sykdomsfremkallende bakterier. Virker også mot fordøyelsesplager og motvirker negativ effekt ved bruk av antibiotika. Kan også brukes av barn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s