Hvordan lindre svangerskapskløe?

Er du en av de som sliter med svangerskapskløe? Rundt 5% av førstegangsfødende opplever dette rundt 3 trimester. De fleste opplever dette som en lett kløe, men for noen blir kløen så sterk at nattesøvnen reduseres. Ved svært sterk kløe bør lege eller jordmor kontaktes for å utelukke leverpåvirkning.

I dag fikk vi en god tilbakemelding av en søt kunde, hun er gravid og har slitt med dårlig søvn pga svangerskapskløe. Produktet Ultra dry skin cream fra The Organic Pharmacy har lindret kløen og bedret nattesøvnen. Hun var kjempe fornøyd og kom for mer krem.

Ultra dry skin cream er en favoritt i butikken som kulde krem, passer både til barn og voksne. Les mer om hvordan du best kan beskytte vinterhuden her! Vi har en stor gruppe kunder store som små som sverger til Ultra Dry Skin Cream, alle med sår sprukken eksem hud har god effekt med kremen, da den ikke bare fetter men også behandler. Flere mammaer har fortalt oss at ved bare noen ukers bruk på babyen deres gikk lett eksem helt vekk. Det er jo ganske fantastisk.

Andre produkter som inneholder Tamanu i The Organic Pharmacy er Skin Rescue Oil og Moisture Cream for menn.

 

Ultra Dry Skin Cream, pris 535kr

2 kommentarer

  1. Jeg har sikkert prøvd 10 forskjellige kremer det siste året, inkludert naturprodukter som kokosolje og shea butter. Ingen av dem har hjulpet på min eksem. Mange har lovet det ene og det andre, men ingen har levd opp til forventningene. På websiden deres står det «Reparerer tørr hud slik du ikke trodde var mulig. Den gir umiddelbar hjelp til selv den såreste hud.» Jeg bestiller den nå og håper den lever opp til produktbeskrivelsen da prisen er ganske stiv for en liten tube med krem.

  2. Hei, ja den koster mye penger for en liten tube. Heldigvis kan vi glede så mange som er plaget og jeg håper virkelig den vil hjelpe deg også:-)
    Håper å høre fra deg når du har mottatt kremen din, lykke til og god helg,
    Camilla

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s