3 tips for å holde deg frisk i mørketida

Nå som sola er på vei til den andre halvkulen, og vi går inn i mørketida er det viktig å gi immunforsvaret en ekstra boost. På sommeren er vi mye ute, og tilgangen på ferske frukter og grønnsaker er god som gjør at immunforsvaret får hjelp til å bekjempe inntrengere som virus og bakterier. På denne tiden av året må vi derimot være ekstra oppmerksomme.

1. Tips: D-vitaminer

I de senere årene er det kommet frem at D-vitamin mangel er hyppig forekommende i Norge, og at så mange som 2,4 millioner i landet får i seg for lite D-vitaminer. Lavt D-vitamininnhold i kroppen gjør at man lettere blir forkjølet og får luftveisinfeksjoner, samt har økt risiko for beinbrudd. Dette er noe å tenke på når vi om ikke lenge er ute og sklir på glatt-isen – brudd er ikke gøy! Samtidig vises det at en god D-vitamin status styrker immunforsvaret i bekjempelsen av mer alvorlige sykdommer som kreft og diabetes.

3 dråper om dagen med de høyopptakelige D3-vitamindråpene fra Soma gjør susen, og det vises kjapt i blodprøver. Vi har også en variant for barn.

2. Tips: Amla-C

Den ayurvediske ungdomskilden Amla-C har den høyeste konsentrasjonen av C-vitamin i naturlig form i tillegg til massevis av antioksidanter som forsterker virkningen av C-vitaminet i kroppen. Naturlig C-vitamin er langt mer effektivt enn syntetisk C-vitamin, og man trenger derfor mindre doser for full effekt. Tradisjonelt brukes Amla for å styrke immunforsvaret i tillegg til vitalitet, foryngelse og forebygging av aldersrelaterte sykdommer.

3. Tips: Red Marine Algae Plus

Denne algen omtales som immunforsvarets beste venn, og regnes som naturens sterkeste immunstyrkende midler mot virus og bakterier. Algen er kjent for å redusere og bekjempe herpes utbrudd, bekjempe vorter og andre mer alvorlige virus.

Med denne kraftfulle trioen i kombinasjon med massevis av frukt og grønt har kroppen din det beste utgangspunktet for å holde seg frisk, vital, ung og sterk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s