Hvordan unngår du tørr og gusten vinterhud?

Exfoliate Foaming Cleanser er en frisk peeling-mousse fra Suki med sitrongress, kamomille og C-vitamin som effektivt renser vekk den gustne hudtonen som på mystisk vis dukker opp hver vinter. Dette er en oppfriskende rense-skrubb med naturlige AHA-fruktsyrer som reduserer ujevnheter i huden, fjerner døde hudceller og utglatter fine linjer. Den passer til alle hudtyper.

I boksen ser den ut som en vanlig sukkerskrubb, men ved å massere en liten dært i fuktede håndflater aktiveres ett hvitt skum som deretter masseres forsiktig inn i huden. Dette er blitt den nye favoritten blant alle oss her i butikken, og det er en ypperlig julegave til kun 249,- for 120 ml.

Sitrongress, som er en av de aktive ingrediensene, brukes innvortes  som en fordøyelsesfremmende medisinsk te. Ved å drikke sitrongress slapper muskler i mage og tarm  av slik at magekramper lindres og gassdannelsen reduseres. Sitrongress har også mange bruksområder som en utvortes behandling for å lindre smerte og betennelser. I India benyttes sitrongress i behandling mot infeksjoner og mot ringorm. Det er også vanlig å bruke sitrongress i badevannet for å dempe dårlig kroppslukt, styrke blodsirkulasjonen, samt i behandling av hudplager. En nyttig urt for både hud og tarm med andre ord. I tillegg gir den en utrolig fresh duft til denne ansiktsskrubben.

For tips til å fukte huden innenfra les hvordan mineralsalter kan være et effektivt middel her.

Her kan du lese mer om hvordan du jobber bort nuppete og tørr hud på kroppen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s