Møt helgen med ny glød

Hvis du ikke har prøvd ansiktsmaskene fra The Organic Pharmacy enda, har du virkelig noe å glede deg til. Gjør deg klar til å si farvel til gusten og tørr vinterhud. Personlig syns jeg fredag ettermiddag bør vies til egenpleie og ren nytelse etter en lang uke, og for å bli fresh til helgen. Hvorfor ikke ta deg en liten time i dag og pleie deg selv og samle kreftene.

Jeg anbefaler å begynne med Enzyme Peel Mask with Vitamin C and Papaya, som med enzymer fra papaya forvandler huden på bare 10 minutter. Du kan glede deg til en friskere, glattere og mykere hud som er klar for å trekke til seg etterlengtet fukt fra Honey & Jasmine Mask. Dette er en rik, dyptvirkende fuktgiver  med nattlysolje og jasmin som gjør huden babymyk. En fuktet hud ser alltid friskere og yngre ut.

Dersom du sliter med tilstoppet og uren hud som har tendenser til svarte prikker bør du etterfølge enzympeelingen med Purifying Seaweed Clay Mask. Leiren trekker ut urenheter, og hjelper huden til å ta opp mineraler. Algene roer rødhet og gir huden ett energi løft. Antioksidanter fra Furubark og Vitamin C gir huden tilbake sin friske glød. Huden føles, frisk, ren og mye klarere i hudfargen.

Du vil garantert føle deg freshere etter en en slik behandling, og det er en god investering for velværen. Samtidig er en god peeling- og fuktmaske  noe av det viktigste  vi kan gjøre for å holde huden frisk og ung. Ønsker dere alle en riktig god helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s