Vi har de fineste julegavene til de du er glad i

Vi har noen helt unike gavepakker som er valgt ut spesielt med tanke på å gjøre julegavehandelen fin for deg, og for at du skal kunne gi bort de fineste øko vennlige julegavene.  Her er noen av våre spesielle julegavetips:

En skjønn pakke med herligheter fra Holistic Silk. Silkeputetrekk (575,-), sovemaske (455,-) i ny lekker farge med matchene silke tøfler (770,-), er den perfekte gaven for en som trenger sin skjønnhetssøvn, og som du syns fortjener en følelese av ypperste velvære. Med denne pakken blir flyturen garantert behagelig, og ingenting er som å legge hodet ned på svalende silke etter en lang dag.

2 av våre beste Raw food bøker til kun 120,- for begge bøkene (vanlig pris 700,-). Her får du massevis av tips til hvordan du kan lage enkle og næringsrike måltider. Den perfekte gaven til alle og en hver.

Så er det det tradisjonelle julelyset (485,-) med duft av mandarin, kanel og tonkabønner. Dette lyset bringer garantert julestemningen i hus, og vil lyse opp hjemmet julen i gjennom.

Little Box of Joy bør du kjøpe både til deg selv og i julegaver. Dette er et unikt sett fra Rudolph der du får Body Oil (550,-) og den nye håndkremen (375,-) til kun 650,-.

Hva med en sexy gave til kvinnen eller venninnen i ditt liv. Sexy Angelic (655,-) har en spennende eksotisk duft som garantert  skiller seg ut i mengden.

2 kommentarer

  1. Hei, vi har desverre ikke hatt mulighet for å legge ut nye varer de siste ukene. Vi har ett teknisk problem og vi håper det løser seg snart!
    Vi har produktet i butikken både i tube og på pumpe. Vi kam fremdeles sende til deg om du sender oss en Mail på det du ønsker.
    God helg,
    Camilla

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s