Julekalender uten kjøpe press!

Julekalender må ikke være presanger eller sjokolade! Jeg var så lei for to år siden av misfornøyde barn som absolutt ikke likte viskelæret som kunne ligge i en pakke. Jeg løp stresset rundt for å fylle opp kalenderen, uten å skulle bruke så mye penger. Isteden endte jeg opp med å fylle barnerommet med søppel.
Derfor laget jeg en opplevelses kalender i steden. Det var kjempe protester og nesten mytteri i heimen, men for en kjempe suksess det ble til slutt!

20121130-200857.jpg
Barna tegner tallene selv, mens vi pønsker ut 24 gode opplevelser. Det kan være så enkelt som å få velge dessert midt i uka, gå i svømmehallen, kinobesøk, putekrig mot foreldre, pepperkakebaking, akekonkurranse osv. Mange av tingene ville du sikker ha gjort uansett, men dette er skikkelig forpliktende og man kan ikke utsette dagens opplevelse. Planlegg med besteforeldre slik at de også kan bli «gitt bort» anbefaler overnatting som en opplevelse.
Det aller beste er avbrekket i hverdagen og desember har blitt en kjempe koselig måned hvor vi gjør hyggelig ting sammen som familie. På skolen spør kompisene hvilken opplevelse barna har fått! Bildet er fra ifjor og 24 opplevelser venter på å bli skrevet inn i kveld…
Lykke til og god advent.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s